Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać i zrumienić na maśle. Bułkę namoczyć w mleku. Ugotowane jajka i odciśnięta bułkę przemleć w maszynce, dodać podsmażoną cebulę, posiekany szczypiorek, surowe jajko i musztardę. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Farszem nadziewać piwne naleśniki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !