Sposób przygotowania

Wino podgrzać, dodać mąkę, cukier, cukier waniliowy, wymieszać , przestudzić. Następnie dodać żółtka i sztywno ubita pianę z białek, delikatnie wymieszać. Śliwki wypestkować, maczać w cieście i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne i ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł na pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !