Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem na sztywną piane dodać żółtka ubić. Wymieszać mąkę z proszkiem, wymieszać delikatnie z jajkami. Upiec 15-20min 160C a gdy podrośnie 200C

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny biszkopt;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super biszkopcik i
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    nie wyglada zeby wyrosl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ladnie wyrosl ten biszkopcik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    nie ma to jak tradycyjny biszkopt
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    dobry biszkopt to podstawa wielu ciast

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !