Sposób przygotowania

Owoc myjemy i obieramy ze skóry nożem, tak aby był odsłonięty miąższ cytrusa. Wycinamy cząstki owocu i przełamujemy na pół. Wrzucamy je jak najprędzej do miski, tak by zachować sok. Cebulę kroimy na pół i dalej kroimy ją w cienkie pół-talarki, gotową rozdzielamy palcami i wrzucamy do miski. Doprawiamy, polewamy olejem i delikatnie mieszamy palcami podrzucając sałatkę.
Dodaję ją do ryb, lubię zdecydowane przełamanie delikatnego smaku ryby tą kwaskowatością. Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawy pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    dla mnie super nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo, naprawdę fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    cos innego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    oryginalny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !