Sposób przygotowania

Pokrojone w kostkę mięso obsmażyć na łyżce oleju, oprószyć mąką i dołożyć pokrojoną w piórka cebule, pora oraz zmiażdżony czosnek, smażyć do chwili gdy cebula nabierze złotego koloru. Wszystko podlać winem, dodać obrane i pokrojone w kawałki pomidory. Potrawę doprawić solą i pieprzem, dusić ok. 45 minut, dolewając w miarę potrzeby wodę. Następnie dodać do mięsa oliwki, chwilę poddusić, posypać posiekaną zieleniną

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    nieźle się zapowiada :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !