Sposób przygotowania

Mieszankę przypraw dokładnie zmiksować. Sandacza skropić sokiem z limonki i obtoczyć w przyprawach. Następnie skropić rybę oliwą, odrobiną soku z limonki i smażyć na patelni. Paprykę i cukinię pokroić w plasterki, skropić oliwą, krótko smażyć i wyłożyć na talerze. Na mieszance jarzyn ułożyć sandacza. Przygotować salsę: Wszystkie składniku włożyć do rondla i gotować ok. 5 minut. Salsą polać sandacza.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wypróbuję na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam sandacza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !