Sposób przygotowania

Bułkę tartą wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao, dodać całe jajka, olej oraz roztopione masło, dokładnie ciasto wymieszać. Formować długie wałki, kroić na paluszki, ułożyć na przygotowanej blaszce. Piec w nagrzanym piekarniku do temp 180 stopni około 30 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    chyba wypróbuję, wydaje się być czymś innym
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne paluszki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    a co to ? ciekawy przepis
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !