Sposób przygotowania

Buraki zalać wrzącą wodą i ugotować. obrać i zetrzeć na tarce o dużych otworach. ogórka umyć, obrać, przekroić na pól i usunąć pestki - pokroić w paseczki razem z rzodkiewką. mleko połączyć ze śmietaną, roztrzepać, dodać warzywa, posiekaną zieleninę oraz pokrojone w cząstki jajka, doprawić do smaku i pozostawić na kilka godzin do naciągnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłam i smakują mi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłam i smakują mi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłam i smakują mi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !