Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki przegnieść przez praskę. Wrzucić do miksera, wsypać cukier puder kakao, żółtka, mąkę, proszek do pieczenia, bułkę tartą i aromat, wszystko dokładnie utrzeć. Białka ubić na sztywna pianę, dodać do ciasta i wymieszać. Włożyć do przygotowanej tortownicy i upiec w temp 180 stopni ok 40-50 minut. Po upieczeniu przekroić i przełożyć masą migdałową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe:}
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    kompletna nowość
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe ciasto, muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !