Sposób przygotowania

Żóltka utrzeć z cukrem pudrem dodając aromat i skórkę z pomarańcza. Następnie dodać stopione masło, mleko i mąkę wymieszaną z amoniakiem, ciasto dokładnie wymieszać. Włożyć do worka cukierniczego i wyciskać na przygotowana blaszkę okrągłe ciasteczka. Piec w 170 stopniach na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bombowe
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ślicznie wyglądają twoje ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Jakie ładniutkie;) Bardzo lubię ciasteczka z nutka pomarańczy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają świetnie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !