Sposób przygotowania

Mięso wyrobić ze startym czosnkiem i startą cebulą na tarce jarzynowej, dodać sól, i pieprz do smaku, majeranek, jajo i bułkę tartą. Wszystko razem wyrobić, uformować klopsy i włożyć na rozgrzany tłuszcz. Gdy z wierzchu się spieką, podlać lekko wodą. Pogotować pod przykryciem i gotowe:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Też dodaję czosnek do mielonych:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja również, i są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !