Sposób przygotowania

CIASTO: wszystkie składniki należy dokładnie wymieszać. A następnie każdy kawałek ryby obtoczyć w cieście i usmażyć na rozgrzanym oleju.

FARSZ: cebulę pokroić w kostkę, paprykę w cienkie paski a ogórki w słupki. Układać warstwami: ryba, papryka, ogórki, cebula, ryba ...

ZALEWA: wszystkie składniki na zalewę połączyć po czym zagotować.

Gorącą zalewą zalać wcześniej ułożoną rybę.

SMACZNEGO ;)))

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Świetne! jutro przyznam punkty.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    To jakiś profesjonalista robił te zdjęcia?? REWELACJA!!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super i fajny talerzyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny przepis, już go zapisuję;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny przepis, już go zapisuję;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo podoba mi się ten pomysł-na pewno zrobię taką potrawę w najbliższym czasie.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nieżle
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super przepis na pewno spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pychotka mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !