Sposób przygotowania

cukier 1\\2 ucieramy z cukrem waniliowym, żółtkami i margaryną , pomału dodajemy proszek i mąkę . Ucieramy dalej. Rozgrzewamy piekarnik, wyłożyć ciasto na wysmarowaną tłuszczem formę i ułożyć połówki brzoskwiń pieczemy 30 minut w 180 st.. A w między czasie ubijamy białka , dodajemy do nich cukier. Wyjmujemy ciasto wylać pianę i posypać migdałami jeszcze zapiekamy 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pycha ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię bezę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super , podoba mi sie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super , podoba mi sie
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    mm..pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !