Sposób przygotowania

Mięso ryby oddzielamy dokładnie od ości, wrzucamy do miski, dodajemy starte na tarce o grubych oczkach, lub drobno pokrojone jajka, drobno posiekaną cebulkę, mieszamy. Dodajemy chrzan, śmietanę i majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Odstawiamy na 2 godz do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    U nas w domu znamy inny przepis ale ten wygląda serio na smaczny. Następnym razem sprawdze.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !