Sposób przygotowania

Cukier ubić z jajkami, dodać mąkę z proszkiem, olej, ocet i budyń. Piec ok. 40 minut w 180 stopniach.Po ostudzeniu oblać polewą i posypać kuleczkami-tytułowymi \'pryszczami\'.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Brzmi bardzo zachęcająco;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oryginalna nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne te pryszcze
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    warto upiec ,fajne pryszcze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ładna ta baba:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra babka;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Interesująca nazwa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    hihihi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest ok.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    jadalne pryszcze;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !