Sposób przygotowania

Pierś kroimy w kostkę i posypujemy kurkumą, podsmażamy na oleju dodajemy wyciśnięty przez praskę czosnek. Podsmażamy kurczaka do miękkości i zalewamy bulionem, gdy odparuje 1/3 dodajemy śmietanę i kukurydzę z 1/2 zalewy. Doprawiamy solą pieprzem i bazylią. Podajemy z ugotowanym makaronem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Prawdziwe pyszności!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczniutkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !