Sposób przygotowania

Mięso oprószyć solą i pieprzem oraz czosnkiem granulowanym, majerankiem. Odstawić na 1, 5 godz. Czosnek, obrać rozgnieść. Mięso doprawić solą i pieprzem, majerankiem. Z jaj, mąki, i przypraw, usmażyć omlet wielkości rozłożonej karkówki. Omlet ułożyć na schabie, na tym równomiernie mięso mielone oraz pieczarki. Na górę kładziemy czosnek, oraz cebulę. Karkówkę dokładnie zwinąć, spiąć metalowymi szpadkami lub związać nitką. Wstawić do gorącego piekarnika. Najpierw pieczemy w 250 stop, potem zniżamy do 190 stop. Po około 50 minut, należy sprawdzić szpikulcem, czy mięso jest już wystarczająco miękki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno zrobię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo pomysłowe!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !