Składniki:
pstrąg wędzony | 30 dag |
seler naciowy | 4 łodygi |
pestki dyni | 1 łyżka |
koperek | pęczek |
jogurt naturalny | 0,5 szklanki |
musztarda łagodna | 1 łyżeczka |
sól | |
ryż | 1,5 (ugotowany na sypko) |
pstrąg wędzony | 30 dag |
seler naciowy | 4 łodygi |
pestki dyni | 1 łyżka |
koperek | pęczek |
jogurt naturalny | 0,5 szklanki |
musztarda łagodna | 1 łyżeczka |
sól | |
ryż | 1,5 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: