Sposób przygotowania

Obrane migdały zemleć w maszynce, wymieszać z cukrem pudrem. Białka ubić na sztywna pianę, dodać migdały i cukier, wymieszać. Na przygotowanej blaszce układać łyżeczką małe stożki, na każde ciasteczko wkładać kawałeczek skórki pomarańczowej kandyzowanej. Piec ok 15 minut w temp 150-160 stopni

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ale pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Fajny pomysł z tą skórką;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !