Sposób przygotowania

Ogórki pokroić w kostkę. Miąższ z dyni pokroić w kostkę, przełożyć do rondla, zalać wodą i ugotować. Gdy dynia będzie miękka dodać do niej ogórki, masło, mąkę i posiekaną natkę pietruszki, poddusić, doprawić do smaku solą i cukrem. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    lubie takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszno?ci, smak z dzieci?stwa...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne są takie ogóreczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !