Sposób przygotowania

Rybę pokroić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Odłożyć na 3 godziny w chłodne miejsce. Następnie każdy kawałek ryby owinąć plasterkiem boczku, położyć na ruszcie, włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 stopni , piec około 1/2 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    dość orginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    zapowiada się pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !