Sposób przygotowania

Do miski wsypać cukier kryształ, wbić jajka i ubijać nad parą aż masa zgęstnieje. Następnie zdjąć z garnka i ubijać do ostudzenia. Dodać mąkę i wyrobić ciasto. Rozwałkować, wykrawać ciasteczka. Z cukru pudru, białek i anyżu utrzeć lukier. Ciasteczka smarować lukrem, układać na przygotowanej blaszce i piec w piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    jakie ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają ślicznie, zachęcają do wypróbowania przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super się prezentują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !