Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Filety z dorsza rozmrażamy i kroimy na mniejsze kawałki, oprószamy solą i pieprzem.

Każdy kawałek ryby skrapiamy oliwą z oliwek, posypujemy suszonymi pomidorami (ja użyłam takich bez zalewy, po prostu suszonych pomiodrów) oraz kładziemy krążki cebuli (cebulę też należy doprawić solą i pieprzem).

Zawijamy szczelnie w folii aluminiowej i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 170 C przez ok 25-30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super rybka i jeszcze te brokuły uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetny przepis. Aż chce się zjeść.
  • 0
    original
    Opublikowano

    wedith1

    Podoba mi się!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    Świetne:}
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    wspaniału
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Alez kusi!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !