Sposób przygotowania

nogę wieprzowa i golonkę gotujemy do miekkosci, mieso powinno odchodzic od kosci,wyciagamy i rozdrabniamy do przygotowanych wczesniej salaterek,do wywaru dodajemy kucharek i zelatyne prymat gotujemy na wolnym ogniu przez chwile i zalewamy mieso.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    ja robię drobiową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super, ale ja wolę drobiową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super, ale ja wolę drobiową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super, ale ja wolę drobiową
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    zawsze smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    wolę drobiową ale wieprzowa też może być;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !