Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree gruszkowo-szpinakowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 2 garście
gruszki 1 szt
masło 1 łyżka
sól
cukier
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Puree gruszkowo-szpinakowe

Gruszkę obieramy, rozdrabniamy i razem ze szpinakiem dusimy na maśle. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 02.08.2011 18:06
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak