Sposób przygotowania

schab pokroic w plastry. lekko rozbic doprawic sola i pieprzem. kotlety obtoczyc w mace i obsmazyc na oleju po 2 min z kazdej strony. pieczarki pokroic w plasrerki. do naczynia zaroodpornego wlac 2 lyzki oleju . schab pieczarki i posiekana pietruszke uktadac kolejno warstwami .zalac 750 ml wody z zospuszczona kostka rosolowa i piec do miekkosci . wlac smietne i piec jeszcze 10 min . ja podaje to z ryzem:) smacznego!!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ważne że smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !