Sposób przygotowania

Kapustę i marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach .
Jabłka obieramy ,usuwamy nasiona i również ścieramy na tarce .
Sos winegret rozrabiamy z 3 łyżkami oleju .
W misce łączymy kapustę ,marchewkę i jabłko.
Dolewamy sos, 2 łyżki octu winno - jabłkowego i 1 łyżkę cukru .Mieszamy i odstawiamy na 10 minut ,by składniki przeszły swoim smakiem.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    do obiadku super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    takie bardzo lubię do obiadu! zdrowa jest i taka smaczna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    surówki na bazie białej kapusty są jedne z moich ulubionych
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ta mi wyszła super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjadłabym jak taka superaśna Ci wyszła:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !