Sposób przygotowania

Umyj szpinak i gotuj na parze przez 10 minut. Po 5 minutach zamieszaj, by równo się gotował. Kiedy będzie gotowy, przełóż na sitko i naciśnij, by usunąć nadmiar wody. Dokładnie posiekaj. Odetnij czubek każdego pomidora, tak by tworzył nakrycie. Usuń nasiona i miąższ. Posól w środku. Ubij jajka z serem fromage, solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Dodaj szpinak. Ugarniruj tą masą pomidory i nałóż z powrotem odcięte czubki. Włóż pomidory do miski do gotowania o maksymalnej objętości. Gotuj na parze przez 20 minut. Podawaj na ciepło.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Pomidory nadziewane są super.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    PRZEPIĘKNE!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !