Sposób przygotowania

Mąkę przesiać, dodać żółtka, cukier oraz pokrojoną w plasterki margarynę i śmietanę. Wszystko dokładnie szybko zagnieść. Gotowe ciasto zawinąć w folię i schłodzić ok 30-35 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Przepraszam za pomyłkę powinno być 4 szklanki mąki zamiast maku :)) źle mi wybiło przy wpisywaniu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    To ci dopiero kruche ciasto :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię kruche ciasto, ale wolę na maśle
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepis, który zawsze się przyda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    często robię kruche ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !