Składniki:
fasola szparagowa | puszka |
pomidory | 3 |
czerwone cebule | 2 |
oliwa | 3 łyżki |
ząbek czosnku | |
musztarda | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | łyżeczka |
estragon | |
płynny miód | łyżeczka |
sól | |
pieprz |
fasola szparagowa | puszka |
pomidory | 3 |
czerwone cebule | 2 |
oliwa | 3 łyżki |
ząbek czosnku | |
musztarda | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | łyżeczka |
estragon | |
płynny miód | łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: