Sposób przygotowania

Fasolkę osączamy z zalewy na sicie. Ogórek kroimy w kostkę. Pomidory sparzamy i obieramy ze skóry, a następnie kroimy w ósemki. Cebulę obieramy i kroimy w cienkie piórka. Wszystkie składniki wkładamy do salaterki i delikatnie mieszamy. Sos: Czosnek przepuszczamy przez praskę, ucieramy go z solą i pieprzem. Rozprowadzamy oliwą. Dodajemy płynny miód, musztardę, sok z cytryny, estragon i ocet winny. Dokładnie wymieszaj . Sałatkę polewamy sosem. Gotowe!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawa sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    superowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !