Sposób przygotowania

CIASTO;bialka ubijamy,dodajemy do nich cukier,zoltka,olej i ok 1 szklanki wody,make zproszkiem i kakao,wszystko mieszamy. wylewamy na blache i pieczemy 30 minut . SER;margaryne ucieramy z cukrem i zoltkami ,dodajemy ser z maka ziemniaczana i proszkiem,mieszamy a na koniec dodajemy ubite bialka .wylewamy na blache i pieczemy ok.1 godz. .MASA;zmielone orzechy zalewamy goracym mlekiem dodajemy cukier,kawe i margaryne.wszystko ucieramy na jednolita mase. Biszkopt kroimy na pol ,smarujemy polowa masy na to nakladamy sernik ,smerujemy druga polowa masy i przykrywamy druga polowa biszkopta . .Polewamy polewa .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda pięknie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    dobry był ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo dobry
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wiem ...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    PYSZNY

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !