Sposób przygotowania

Pory oczyścić, dokładnie umyć, odciąć ciemnozielone liście, włożyć do wrzącej osolonej wody i tak gotować ok 5 min. Następnie ostudzić, odcedzić, pokrajać na kawalki długości 1-1,5 cm. Ułożyć w salaterce, opruszyć pieprzem, posypać posiekanymi grzybami, Czosnek obrać, drobno pokroić, wymieszac z sosem tatarskim. Sałatke zalewamy sosem i posypujemy posiekaną natka pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    bardzo dobra, robie dość często
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    uwielbiam sałatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    uwielbiam sałatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczna ta sałatka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !