Sposób przygotowania

Pieczarki drobno posiekać. Pokrojoną w kostkę cebulę zrumienić na masle, dodać pieczarki i poddusić około 10 minut. Mleko wymieszać z mąką, wlać do pieczarek, przyprawić do smaku i wymieszać. Na dno naczynia żaroodpornego położyć 5 plastrów szynki, przykryć pieczarkami z sosem. Na wierzch położyć pozostałe plastry szynki, pokrojony w czastki pomidor, polać śmietana i posypać żółtym serem. Włożyć do piekarnika na 4 minuty , zapiec w temp około 200 st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !