Sposób przygotowania

Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek i przekroić na pół. Wyjąć z nich żółtka. Łososia rozdrobnić widelcem, wymieszać go ze skórką z cytryny, żółtkami, majonezem i posiekanym koperkiem. Farsz doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowany farsz nakładać do połówek białek. Jajka można podawać na liściach sałaty.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !