Sposób przygotowania

Oczyszczone i pokrojone flaki wołowe, wołowinę zalewamy wodą i gotujemy z łyżeczka soli około 1 godziny. W międzyczasie ściągamy szumowiny, Dodajemy warzywa, wszystkie wymienione przyprawy i gotujemy jeszcze około 30 minut. Przed końcem gotowania dodajemy majeranek, 1 łyżeczkę maki ziemniaczanej rozpuszczonej w małej ilości wody, gotujemy jeszcze 5 minut.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    I pewnie smakują tak jak wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    Na dzisiaj jak znalazł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Oczywiście

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !