Sposób przygotowania

Oczyszczoną wątróbkę smażymy na oleju z cebulą. Osobno na innej patelni smażymy pokrojone kolorowe papryki zieloną, czerwoną i żółtą, wraz z pokrojonym w plasterki selerem naciowym, dosypując pieprz i paprykę. Podlewamy nieco wodą i dusimy pod pokrywką. Mieszamy na koniec wątróbkę z papryką, solimy do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pięknie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ładnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie,lubię paprykę ,lubię wątróbkę !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z papryką nie podawałam,ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !