Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać ser przegnieciony przez praskę, jajka, cukier i masło. Dokładnie ciasto wyrobić, włożyć do lodówki na pół godziny. Następnie formować wałek, kroić na kawałki i formować chlebki. Posmarować je wodą z cukrem. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 st na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !