Sposób przygotowania

Mięso pokroić a następnie zemleć w maszynce razem z bułką wcześniej namoczoną w mleku. masę wymieszać z żółtkiem, rozgniecionym czosnkiem, ubitą pianą z białka, przyprawić do smaku, dokładnie wyrobić. Z mięsa formować kotleciki i piec na grillu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !