Sposób przygotowania

Mięso doprawiamy, dodajemy 1 surowe jajko i około 2 łyżki bułki tartej. Mieszamy. Na blasze układamy mięso, a na środku kładziemy obok siebie ugotowane jajka. Zawijamy mięso tak aby zakryć jajka. Posypujemy bułką tartą. Pieczemy w piekarniku w temp. 180 C około 50 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ta pieczeń świetnie wygląda- taka z jajem:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Poezja smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ale smakowicie wygląda, super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !