Sposób przygotowania

Wodę z cukrem zagotować, do wrzątku wsypać miętę, zagotować i odstawić. Ostudzone zmiksować, przyprawić do smaku octem winnym, sokiem z cytryny i szczyptą soli. Podawać do pieczeni wołowej lub baraniej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    siekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    pięknie się prezentuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    swietny sosik!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super sos.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !