Sposób przygotowania

Ostudzone i ugotowane ziemniaki przegnieść przez praskę. Masło, żółtka, cukier i cukier waniliowy utrzeć do białości, dodać aromat migdałowy, posiekane orzechy, połączyć z ziemniakami. Dodać ubitą pianę z białek, delikatnie wymieszać. Ciasto wylać do przygotowanej formy, piec około 30 minut w 170 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujący pomysł - ziemniaczanego biszkoptu jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super biszkopt

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !