Sposób przygotowania

Zagotować mleko, do gorącego wsypać: przyprawę do piernika, cukier, miód oraz margarynę. Wszystko razem gotować około 5 minut. Wsypać sodę i odstawić na 10 minut. Dodać 2 jajka i mąkę z proszkiem do pieczenia. Zmiksować. Dodać rodzynki i orzechy. Piec około 45 minut w temperaturze 160 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pierniki to jedne z moich ulubionych ciast
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !