Sposób przygotowania

Cukier utrzeć z margaryną, dodawać powoli mąkę wymieszana z proszkiem do pieczenia a potem mak i wiórki kokosowe oraz olejek migdałowy. Białka ubić na sztywna pianę z solą i sokiem z cytryny. Dodać piane na koniec do ciasta i delikatnie wymieszać. Piec w temperaturze ok 180 stopni około 50 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajny! z chęcią bym się poczęstowała :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie też się podoba to ciasto:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo ładnie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ale pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne ciasto na pewno by mi smakowało
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    wygląda bardzo apetycznie :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawe,chętnie wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne ciasto:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !