Sposób przygotowania

Zagotować wodę z masłem, czosnkiem, cukrem, zielem angielskim i wywarem z grzybów- pogotować ok. 10 minut. Wlać kiszony barszcz i podgrzewać do momentu zagotowania- zgasić i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    uwielbiam barszcz
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    też bardzo lubię i kiszę sama
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam czerwony barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nie ma to jak pyszny barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny barszczyk
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Uwielbiam taki barszczyk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !