Sposób przygotowania

Filety pokroić na porcje. Pieczarki i cebulę posiekać i podrumienić na maśle. Rybę oprószyc solą i pieprzem. Układać w naczyniu żaroodpornym przekładając zrumienionymi pieczarkami, skropić wodą. Dusić pod przykryciem około pół godziny. Następnie podlać rybę śmietaną, zagotować. Wyłożyć rybę na talerz, sos przyprawić do smaku, polać rybę sosem, posypać natką pietruszki. Podawać do ziemniaków.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    niezły przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !