Sposób przygotowania

Bakłażany obrać ze skórki, pokroić na grube plastry. W rondelku ułożyć bakłażany, posolić, polać oliwą i dusić około 15 minut. Następnie dodać pokrojoną fasolkę, obrane ze skórki i podzielone na części pomidory i dusić jeszcze tak długo aż fasolka będzie miękka. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    nigdy nie jadłam bakłażanów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !