Sposób przygotowania

Przygotowujemy nalesniki według własnego przepisu. Następnie przyrządzamy farsz.Kapustę zalać wrzątkiem i odcisnąć. Część kwasu odstawić. Kapustę dusić na patelni do miękkiego z listkiem laurowym do miękkości.
Grzyby namoczyć i zmielić przez maszynkę.
Cebulę pokroić, zeszklić na oliwie. Połączyć zmielone grzyby i kapustę i cebulę, dusić razem 20 minut. Potem układać farsz na usmażone naleśniki, podsmażać na patelni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    czekam na fotke :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis, napewno wypróbuje:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !