Sposób przygotowania

Polędwiczkę naciąć wzdłuż.W powstała kieszeń włożyć ser może też być inny pleśniowy i ewentualnie masło ziołowe.Grubszy koniec związać nitką.Mięso natrzeć czosnkiem,olejem,miodem i solą - odstawić w chłodne miejsce.
Polędwiczkę możemy grillować w piekarniku lub smażyć na patelni.Po upieczeniu posypać pieprzem i delikatnie solą.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie i pomysłowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ale pysznie się zrobiło:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    w sam raz na dzisiaj..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Apetyczny pomysł na polędwiczki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    sper
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne, ciekawe smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię takie smaki :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    moje smaki, lubię ser i polędwiczkę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !