Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrami na puszysta masę, ciągle ucierając wlewać przegotowane przestudzone mleko. Gdy wszystkie składniki są połączone powoli wlewać spirytus, szybko mieszając. Gotowy likier wlać do butelek i schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    dobre na zimowe ploteczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    och Reniu, Ty wiesz co dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    poproszę o kieliszeczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam i często robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam domowy!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię ajerkoniak.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !