Sposób przygotowania

Jajka z cukrem ubić na sztywną pianę, następnie dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i zmielony anyż. Delikatnie wymieszać. Ciasto włożyć do worka cukierniczego i wyciskać małe ciasteczka. Piec w nagrzanym piekarniku w temp 180 stopni około 35 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię smak anyżu, pyszne ciastka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciastka muszą być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !